Brynzové chlebíčky
55 min.
Ingredience
- 200gramůMouka polohrubá
- 8gramůKypřicí prášek do pečiva
- 100gramůSýr Brynza
- 1kusVejce slepičí
- 100gramůMáslo čerstvé
- 100mililitrůMléko polotučné
- 5gramůPaprika mletá sladká
- 5gramůSůl
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 20gramůKmín celý
- 25gramůTuk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
37 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
3 g
Cukr
424 mg
Postup přípravy
- 1V míse promícháme mouku s kypřícím práškem, přidáme brynzu, máslo, vejce, sůl, mletou papriku, přilijeme mléko a vypracujeme hladké těsto. Vyválíme středně silný plát, rozřežeme na čtverečky, pomažeme bílkem a posypeme kmínem. Plech vymažeme tukem, vyskládáme na něj chlebíčky, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zvolna 25 až 30 minut. Chlebíčky necháme vychladnout a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.