Brynzové chlebíčky

55 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
37 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
3 g
Cukr
424 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse promícháme mouku s kypřícím práškem, přidáme brynzu, máslo, vejce, sůl, mletou papriku, přilijeme mléko a vypracujeme hladké těsto. Vyválíme středně silný plát, rozřežeme na čtverečky, pomažeme bílkem a posypeme kmínem. Plech vymažeme tukem, vyskládáme na něj chlebíčky, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zvolna 25 až 30 minut. Chlebíčky necháme vychladnout a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.