Brynzové kostičky

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1118 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
77 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
594 mg
Cukr
261 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hladkou mouku prosejeme na vál, smícháme s práškem do pečiva a solí, promneme se změklým margarínem, přidáme brynzu a vypracujeme těsto.
  • 2
    To necháme přes noc odležet v chladničce, druhý den je na pomoučněném vále rozválíme na plát.
  • 3
    Těsto nožem nakrájíme na čtverečky, opatrně je přendáme na tukem vymazaný plech, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem a ve středně horké troubě upečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.