Brynzové kostičky
30 min.
Ingredience
- 300gramůMouka pšeničná hladká
- 250gramůMargarín
- 250gramůSýr Brynza
- 1lžíceKypřicí prášek do pečiva
- 1špetkaSůl
- 1kusVejce slepičí
- 1lžíceKmín celý
- 2lžíceMouka pšeničná hrubá
- 2lžíceTuk
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1118 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
77 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
594 mg
Cukr
261 mg
Postup přípravy
- 1Hladkou mouku prosejeme na vál, smícháme s práškem do pečiva a solí, promneme se změklým margarínem, přidáme brynzu a vypracujeme těsto.
- 2To necháme přes noc odležet v chladničce, druhý den je na pomoučněném vále rozválíme na plát.
- 3Těsto nožem nakrájíme na čtverečky, opatrně je přendáme na tukem vymazaný plech, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem a ve středně horké troubě upečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.