Brynzové nudle

30 min.
Slovensko

Ingredience

    • 500gramůNudle široké
    • 4litryVoda pitná
    • 2lžičkySůl
    • 250gramůSýr Brynza
    • 100gramůSlanina vepřová
    • 50gramůSádlo škvařené
    • 200gramůZakysaná smetana
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
954 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
48 g
Sacharidy
100 g
Cukr
2 g
Vápník
86 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Široké nudle uvaříme v osolené vodě, scedíme, necháme okapat.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na pánvi se sádlem. Vmícháme k vařeným nudlím, přidáme rozdrobenou brynzu, vše promícháme.
  • 3
    Podáváme s kopečkem zakysané smetany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.