Brynzové řezy
35 min.
Ingredience
- 200gramůSýr Brynza
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 4lžíceStrouhanka
- 4lžíceMléko polotučné
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusVeka
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
547 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
42 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
255 mg
Cukr
556 mg
Postup přípravy
- 1V kastrolu na plotně rozpustíme brynzu. Přilijeme žloutky rozmíchané v mléce a přisypeme mouku. Za stálého míchání uvaříme kaši, která se nechytá vařečky.
- 2Krajíčky veky potřeme po obou stranách uvařenou sýrovou pomazánkou, namočíme je v rozšlehaném bílku a obalíme ve strouhance. Usmažíme na oleji na pánvi.
- 3Řezy podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.