Brynzové řezy

35 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
547 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
42 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
255 mg
Cukr
556 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu na plotně rozpustíme brynzu. Přilijeme žloutky rozmíchané v mléce a přisypeme mouku. Za stálého míchání uvaříme kaši, která se nechytá vařečky.
  • 2
    Krajíčky veky potřeme po obou stranách uvařenou sýrovou pomazánkou, namočíme je v rozšlehaném bílku a obalíme ve strouhance. Usmažíme na oleji na pánvi.
  • 3
    Řezy podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.