Brynzové tyčinky

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
28 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
166 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na vál přesejeme mouku, posypeme kypřicím práškem, uprostřed uděláme důlek, do něho rozklepneme jedno celé vejce, přidáme 150 g másla, pomleté škvarky, brynzu, nastrouhaný sýr, sezamové semínka. Vlijeme mléko a rukama vypracujeme vláčné těsto, které válečkem rozválíme, vykrajujeme tyčinky o průměru 1 cm v délce přibližně 8 cm. Skládáme je na máslem vymaštěný plech, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme celým kmínem, hrubou solí, vložíme do předehřáté trouby a kde je pečeme do zlatohnědé barvy přibližně 20 minut.
  • 2
    Pozorně hlídejte průběh pečení, každá trouba peče trochu jinak.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.