Bucatini s pancettou,sýrem a petrželkou

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
632 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
28 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu,scedíme a dáme stranou.
  • 2
    Mezitím ve velké pánvi na rozpáleném oleji prudce orestujeme čili papričku,nahrubo nakrájenou pancettu /do zhnědnutí/.Pancettu vyndáme a odložíme stranou.Do stejné pánve dáme restovat najemno nakrájenou cibuli.Vrátíme na pánev pancettu a dobře ji promícháme s cibulí.
  • 3
    Přidáme scezené těstoviny,které posypeme nastrouhaným parmezánem a najemno nasekanou petrželkou. Promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.