Bucatini s pancettou,sýrem a petrželkou
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusChilli paprička
- 150gramůPancetta
- 500gramůTěstoviny Bucatini
- 100gramůPetržel - nať
- 250gramůSýr Parmezán
- 4lžíceOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
632 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
28 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu,scedíme a dáme stranou.
- 2Mezitím ve velké pánvi na rozpáleném oleji prudce orestujeme čili papričku,nahrubo nakrájenou pancettu /do zhnědnutí/.Pancettu vyndáme a odložíme stranou.Do stejné pánve dáme restovat najemno nakrájenou cibuli.Vrátíme na pánev pancettu a dobře ji promícháme s cibulí.
- 3Přidáme scezené těstoviny,které posypeme nastrouhaným parmezánem a najemno nasekanou petrželkou. Promícháme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.