Bulharská hovězí pečeně
110 min.
Ingredience
- 20gramůFazolové lusky zelené
- 200gramůHovězí maso zadní
- 100gramůRajčata
- 20gramůCeler bulvový
- 20gramůMáslo čerstvé
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20gramůMrkev kořen
- 50gramůMléko polotučné
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nasucho opečeme, podlijeme vodou a dusíme.
- 2K téměř měkkému masu přidáme nakrájený celer, mrkev, rajčata a fazolky.
- 3Hotový pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou v mléce a povaříme.
- 4Před podáváním přidáme do pokrmu čerstvé máslo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.