Bulharská kjuftěta
60 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 40gramůBrambory vařené
- 1špetkaKmín celý
- 160gramůRajčata
- 20gramůOlej stolní
- 10gramůPetržel - nať
- 1kusVejce slepičí
- 100gramůVepřové maso tučné
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
36 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso umeleme, přidáme nastrouhané brambory, vejce, drcený kmín a vše vymícháme.
- 2Ze hmoty tvoříme šišky a obalujeme je v nasekané petrželce.
- 3Omytá rajčata rozdusíme, přidáme masové šišky a dáme upéci.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.