Bulharská vepřová pečeně s pórkem

90 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
645 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
45 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou krkovičku nakrájíme na kostky, osolíme a na rozehřátém oleji pečeme doměkka. Upečené maso přendáme na nahřátou mísu.
  • 2
    Do zbylého oleje přidáme omytý, na kousky nakrájený pórek, oloupanou nahrubo nakrájenou cibuli, oloupaná rajčata nakrájená na čtvrtky, očištěné papriky nakrájené na proužky a nasekanou feferonku. Okořeníme mletou paprikou, vše promícháme a dusíme téměř doměkka.
  • 3
    Potom přidáme maso, znovu lehce promícháme a chvíli podusíme.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami, rýží nebo s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.