Bulharské ražniči

35 min.
Bulharsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
27 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
441 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme je, po okrajích nařízneme a osolíme. Maso po obou stranách poprášíme moukou a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Řízky přendáme do nahřáté mísy.
  • 2
    Šťávu zaprášíme solamylem, lehce osmahneme a chvíli povaříme.
  • 3
    Řízky rozdělíme na talíře a posypeme oloupanou, jemně nakrájenou cibulí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 2. 7. 2016
Bulharské ražniči
ok