Bulharské ražniči
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůVepřová kýta
- 1lžičkaSůl
- 3lžíceOlej rostlinný
- 1lžíceSolamyl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
27 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
441 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme je, po okrajích nařízneme a osolíme. Maso po obou stranách poprášíme moukou a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Řízky přendáme do nahřáté mísy.
- 2Šťávu zaprášíme solamylem, lehce osmahneme a chvíli povaříme.
- 3Řízky rozdělíme na talíře a posypeme oloupanou, jemně nakrájenou cibulí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 2. 7. 2016
Bulharské ražniči
ok