Burián
60 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 800gramůBrambory vařené ve slupce
- 1kusVejce slepičí
- 400gramůJablka
- 30gramůSádlo škvařené
- 150gramůPšeničná krupice
- 1hrnekMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
12 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
9 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Den předem vařené brambory oloupeme a nastrouháme.
- 2Přidáme nastrouhaná jablka, vejce, krupici, špetku soli a mléka tolik, aby nám vzniklo hustší těsto (vařečka v něm stojí).
- 3Vlijeme do sádlem vymaštěného pekáčku a v předehřáté troubě necháme zapéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.