Burisonové knedlíky

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
953 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
8 g
Sacharidy
177 g
Vláknina
13 g
Cukr
216 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Knedlíky v prášku vsypeme do mísy, promícháme, přidáme vejce rozšlehaná s vodou a zpracujeme v hustší těsto. Necháme je 5 minut odpočinout.
  • 2
    Těsto rozkrojíme na 10 stejných dílů a ty ztvarujeme na šišky o průměru asi 5-6cm. Vkládáme je do vařící osolené vody a vaříme 20-25 minut. Během varu knedlíky obrátíme.
  • 3
    Uvařené knedlíky ihned rozkrájíme na plátky nebo je propícháme, aby vyprchala pára.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.