Bylinková jarní
20 min.
Ingredience
- 20gramůTuk
- 500mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaSůl
- 3hrstiBylinky čerstvé - svazek
- 500mililitrůHovězí vývar základní
- 20gramůMáslo čerstvé
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 1kusŽemle tuková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
28 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
53 mg
Cukr
84 mg
Postup přípravy
- 1Bylinky omyjeme a nasekáme najemno, krátce osmahneme na tuku. Zalijeme vývarem a 5 minut povaříme. Zalijeme smetanou s rozšlehanými žloutky. Prohřejeme. Hotovou polévku osolíme a posypeme pažitkou a petrželkou.
- 2Podáváme s osmahnutou houskou nakrájenou na kostičky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.