Bylinkový losos

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
15 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
13 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušený tymián, bobkové listy a větvičky rozmarýnu položíme na mřížku venkovního grilu tak, aby pokrývaly o něco větší prostor než losos. Lososa položíme na bylinky. Okolo ryby rozložíme fenykl.
  • 2
    Smícháme v misce olej a citronovou štávu a lososa směsí potřeme. Pokryjeme lososa hliníkovou fólií, aby zůstal šťavnatý.
  • 3
    Opékáme ho 30 minut a často potíráme směsí citronové šťávy a oleje.
  • 4
    Lososa odstraníme z grilu, pokrájíme na plátky a podáváme s fenyklem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.