Čalamáda z kedluben

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
165 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Umyjeme, oloupeme a nastrouháme kedlubny a mrkve. Očistíme a na proužky nakrájíme papriky. Cibuli nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Připravíme octový nálev, do 2l vody přidáme ocet, cukr, přípravek Deko a vše svaříme.
  • 3
    Promícháme zeleninu, natlačíme jí do čistých sklenic a zalijeme vlažným nálevem. Uzavřeme sklenice a při 100 stupních sterilujeme 5 minut.
  • 4
    Poté čalamádu uložíme na tmavé a suché místo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.