Čalamáda z mleté zeleniny

70 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
5 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na tuto čalamádu budeme potřebovat rajčata, papriky bez jádřinců, kapustu, feferonky, oloupané cibule a očištěný celer. Všechnu zeleninu nakrájíme nahrubo, umeleme na masovém strojku, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme cukr, sůl, hořčičné semínko, přilijeme ocet a vaříme 20 minut.
  • 2
    Naplníme zavařovací sklenice, uzavřeme víčky a zavařujeme 20 minut.
  • 3
    Vychladlé sklenice s čalamádou skladujeme v chladu a temnu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.