Čalamáda ze zelí a paprik

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
21 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
9 g
Cukr
62 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na proužky nakrájíme zelí, papriky zbavíme jadérek a nakrájíme na proužky, cibuli na kolečka.
  • 2
    Promícháme a 2 hodiny necháme odležet.
  • 3
    Připravíme v hrnci nálev, smícháme olej, Deko, ocet a vodu a povaříme.
  • 4
    Scedíme vychladlý nálev a nalijeme ho do čistých omytých sklenic, které jsme naplnili zeleninovou směsí.
  • 5
    Sklenice uzavřeme, zatížíme a 24 hodin necháme stát.
  • 6
    Poté schováme do temna.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.