Candát grilovaný

35 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
23 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
20 mg
Cukr
120 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu vykucháme, oškrábeme, důkladně prosolíme i zevnitř, pokapeme citronovou šťávou, lehce obalíme v mouce, pokapeme rozpuštěným máslem a zvolna grilujeme v troubě nebo v létě na zahradním grilu. Nezapomeneme rybu obracet. Při obracení vždy rybu znova potřeme máslem.
  • 2
    Grilovanou rybu podáváme vcelku na oválném talíři s pikantní omáčkou. Jako příloha jsou vhodné plátky bílé veky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.