Candát na bílém víně

60 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
33 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
300 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu, rozkrájenou na 4 porce, vkládáme do kastrolu střídavě s plátky očištěných hřibů, přilijeme víno a vývar, osolíme, vaříme 15 - 20 minut.
  • 2
    Z veky odkrojíme kůrku, střídu nakrájíme na 8 šikmých plátků a osmažíme na oleji.
  • 3
    Z uvařené ryby slijeme vývar, odpaříme jej na 250 ml, zahustíme 1 lžící mouky, rozmíchané se lžící másla a chvíli povaříme.
  • 4
    Omáčku sejmeme s plotny, vmícháme druhou lžíci másla a 1 žloutek.
  • 5
    Na talíře upravíme porce candáta, na ně naklademe plátky hřibů, přelijeme omáčkou a obložíme osmaženou vekou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.