Candát na houbách
40 min.
Ingredience
- 100gramůOlej stolní
- 200gramůHouby čerstvé
- 1000gramůCandát obecný
- 200mililitrůZakysaná smetana
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
31 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vykostěnou a omytou rybu naporcujeme, osolíme a opečeme na oleji.
- 2Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme do ní porce opečeného candáta a posypeme jemně nakrájenými, podušenými houbami. Osolíme a zalijeme kysanou smetanou.
- 3Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.
- 4Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Pavlína94
ne 27. 4. 2014
Candát dle mě nejlepší ryba.