Candát na houbách

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
31 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostěnou a omytou rybu naporcujeme, osolíme a opečeme na oleji.
  • 2
    Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme do ní porce opečeného candáta a posypeme jemně nakrájenými, podušenými houbami. Osolíme a zalijeme kysanou smetanou.
  • 3
    Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Pavlína94
ne 27. 4. 2014
Candát dle mě nejlepší ryba.