Candát na roštu
50 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1500gramůCandát obecný
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
203 mg
Cukr
39 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté porce candáta osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Zlehka je obalíme v mouce, lehce potřeme rozpuštěným máslem.
- 2Připravené porce urovnáme na rošt a pečeme. Během pečení rybu stále potíráme máslem.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.