Candát pečený na olivovém oleji
35 min.
Ingredience
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř bílý
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 3lžíceOlej olivový
- 4plátkyCitrony
- 0,5kusCandát obecný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
8 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
73 mg
Vápník
114 mg
Postup přípravy
- 1Candáta naporcujeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Takto připravené porce pečeme na oleji v troubě předehřáté na 220°C. Během pečení porce obrátíme.
- 2Servírujeme s plátkem citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.