Candát po maďarsku

40 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté porce candáta osolíme, posypeme mletou paprikou, vložíme do kastrolu a podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou doměkka.
  • 2
    Dušené porce vyjmeme a upravíme na talíře.
  • 3
    Do šťávy zamícháme smetanu rozkvedlanou se žloutkem, citronovou šťávou a solí. Za stálého míchání přivedeme k varu, ale nevaříme. Přecedíme a nalijeme na porce candáta.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.