Candát po selsku

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
8 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
899 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z očištěného candáta připravíme vykostěné plátky.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na kostičky, vložíme na pánev a vyškvaříme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a osmažíme dozlatova. Přisypeme papriku, zalijeme vodou (0.3 l), přidáme páteř z ryby a vaříme asi 25 minut. Přecedíme, vložíme osolené rybí plátky, očištěné a nakrájené paprikové lusky a rajčata. Vše dusíme doměkka.
  • 3
    Podáváme s vařenými nebo osmaženými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.