Candát s lanýži
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 100gramůKrevety tygří - loupané
- 300gramůŽampiony čerstvé
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 1kusBobkový list
- 4kusyNové koření celé
- 8kusůLanýž
- 200gramůBešamel
- 800gramůCandát obecný
- 1decilitrSmetana 33% (šlehačka)
- 80gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
32 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Vykostěného a z kůže staženého candáta naporcujeme a podusíme v bílém víně spolu s cibulí a kořením doměkka.
- 2Krevety osmahneme na másle, zalijeme vývarem z candáta a přidáme bešamel a podušené žampiony. Přilijeme šlehačku a citronovou šťávu a podusíme s candátem.
- 3Při podávání ozdobíme každou porci lanýži.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.