Candát smažený v pivním těstíčku
30 min.
Ingredience
- 800gramůCandát obecný
- 1lžíceCitronová šťáva
- 120mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
- Na těstíčko
- 2kusyVejce slepičí
- 4lžíceMouka pšeničná hladká
- 150mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
34 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
7 mg
Cukr
262 mg
Postup přípravy
- 1Candáta naporcujeme, vložíme do misky, osolíme, zakapeme citronem, necháme hodinu pod fólií v chladničce marinovat.
- 2V mezičase připravíme těstíčko smícháním vajec, piva a mouky.
- 3Porce ryby namáčíme do těstíčka a smažíme na rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.