Candát vařený
35 min.
Ingredience
- 1500gramůCandát obecný
- 700mililitrůVývar rybí
- 4kusyVejce slepičí
- 400gramůBrambory vařené
- 80gramůMáslo čerstvé
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 5gramůSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
502 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
25 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Candáta vyvrhneme, oškrábeme, omyjeme a naporcujeme. Rybu vložíme do vroucího rybího vývaru, osolíme a povaříme 15 minut.
- 2Mezitím uvaříme vejce natvrdo, oloupeme, nakrájíme na plátky a vařené brambory nakrájíme také na plátky.
- 3Porce ryby vyjmeme, pokapeme citronovou šťávou, rozdělíme na talíře, doplníme vařeným bramborem, plátky vařených vajec a přelijeme rozpuštěným máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.