Caprese

10 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
29 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata umyjeme a nakrájíme na kolečka. Mozzarellu vyjmeme z nálevu, necháme okapat a pak nakrájíme také na kolečka. Na malý talířek pokládáme střídavě plátek rajčete a plátek mozzarelly. Pokapeme olivovým olejem, kvalitním balzamikovým octem a posypeme nasekanou bazalkou. Servírujeme s bílým pečivem, ozdobené snítkou čerstvé bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 17. 1. 2016
Caprese
Tento recept jsem si vybrala pro jeho jednoduchost. Je rychlý a velmi chutný. Podávala jsem jako druhou večeři. Myslím si, že recept ještě použijeme.