Caprese
10 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
29 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rajčata umyjeme a nakrájíme na kolečka. Mozzarellu vyjmeme z nálevu, necháme okapat a pak nakrájíme také na kolečka. Na malý talířek pokládáme střídavě plátek rajčete a plátek mozzarelly. Pokapeme olivovým olejem, kvalitním balzamikovým octem a posypeme nasekanou bazalkou. Servírujeme s bílým pečivem, ozdobené snítkou čerstvé bazalky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 17. 1. 2016
Caprese
Tento recept jsem si vybrala pro jeho jednoduchost. Je rychlý a velmi chutný. Podávala jsem jako druhou večeři. Myslím si, že recept ještě použijeme.