Caprese s bazalkou

10 min.
Itálie
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
782 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
8 g
Sacharidy
147 g
Vláknina
8 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme a nakrájíme na kolečka. Mozzarellu nakrájíme na stejně silná kolečka jako rajčata.
  • 2
    Připravíme si talíře a dokola na ně narovnáme plátky rajčat a mozzarelly. Takto připravená rajčata a mozzarellu posypeme špetkou soli, posypeme sušenou bazalkou a zakápneme olivovým olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 30. 10. 2016
Caprese s bazalkou
Skvělý a vyvážený salát. Bazalku dávám vždy čerstvou. Palec nahoru.
Anonymní uživatel
út 24. 1. 2017
Caprese s bazalkou
Super klasika 😉