Carpaccio z tuňáka

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
22 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
913 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce rozšleháme extra panenský olivový olej s nasekaným tymiánem a citronovou kůrou.
  • 2
    Brambory vařené ve slupce oloupeme, nakrájíme na plátky a vložíme do mísy. Osolíme, přilijeme trochu připravené zálivky, přidáme majonézu a vše promícháme.
  • 3
    Kapary osušíme a smažíme je na pánvi na oleji asi 2 minuty dokřupava. Vyjmeme na papírovou utěrku.
  • 4
    Omyté filety z tuňáka nakrájíme na 8 stejných dílů. Každý díl vložíme mezi 2 kousky fólie a rozklepeme na tenký plátek.
  • 5
    Plátky upravíme na talíř, posypeme kapary a pokapeme zbylou zálivkou.
  • 6
    Podáváme s připraveným bramborovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.