Carské nudle
30 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 150gramůCibulka jarní
- 150gramůZakysaná smetana
- 50gramůKaviár
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 500gramůTěstoviny Fettuccine
- 5gramůSůl
- 20gramůKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
628 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
18 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme a nakrájíme na kousky, z jarních cibulek odkrojíme zelenou nať a bílou část nakrájíme nadrobno.
- 2Zakysanou smetanu, vejce, cibulky, kaviár, kopr, citronovou šťávu a pepř smícháme v misce a odložíme.
- 3Těstoviny uvaříme v osolené vodě "al dente", scedíme je a vrátíme do hrnce.
- 4Do horkých těstovin vmícháme kaviárovou směs. Porce můžeme ozdobit snítkou čerstvého kopru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.