Carské nudle

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
628 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
18 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme a nakrájíme na kousky, z jarních cibulek odkrojíme zelenou nať a bílou část nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Zakysanou smetanu, vejce, cibulky, kaviár, kopr, citronovou šťávu a pepř smícháme v misce a odložíme.
  • 3
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě "al dente", scedíme je a vrátíme do hrnce.
  • 4
    Do horkých těstovin vmícháme kaviárovou směs. Porce můžeme ozdobit snítkou čerstvého kopru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.