Čatní z rebarbory s datlemi

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
76 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rebarboru a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, vypeckované datle, zázvorový kořen a čili papriku nasekáme. Všechny suroviny vložíme do varné nádoby, přilijeme ocet a promícháme. Přiklopené uvedeme rychle do varu a za vysokého příkonu tepla vaříme asi 30 minut, až čatní zhoustne. Mícháme vždy po 10 minutách.
  • 2
    Hotové čatní odstavíme, pomalu necháme zchladnout, pak naplníme do vypařených sklenic, které uzavřeme a označíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.