Čekankový salát s krůtím masem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
9 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí prsa očistíme a nakrájíme na medailonky.
  • 2
    Bagetu nakrájíme na plátky. Pak smícháme drcený česnek s olejem a plátky bagety česnekovým olejem zlehka potřeme. Naskládáme je na plech, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při 170 °C dozlatova. Čekanku natrháme na 5 cm velké kousky, které smícháme s dílky mandarinek a s nakrájenými jarními cibulkami.
  • 3
    Maso smažíme z každé strany 2 minuty na lehce pomaštěné teflonové pánvi.
  • 4
    Na tác dáme salát a krajíčky bagety a na ně hotové medailónky. Pak smícháme všechny suroviny na dresink a salát na závěr přelijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.