Celer pečený
25 min.
Ingredience
- 2kusyCeler bulvový
- 1špetkaSůl
- 150gramůOlej stolní
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
42 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Celer oloupeme a nakrájíme na plátky asi 5mm silné. Osolíme je, poprášíme moukou a na oleji opečeme dozlatova.
- 2Hotové necháme okapat na papírovývh ubrouscích.
- 3Před podáváním pečený celer pokapeme máslem. Podáváme k luštěninám, pečeni, minutkám nebo s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.