Celer s citronem
40 min.
Ingredience
- 2kusyCeler bulvový
- 2kusyCukr kostkový
- 80gramůMáslo čerstvé
- 1kusCitrony
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
17 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Oloupaný celer nakrájíme na dvoucentimetrové kostky.
- 2V kastrolu rozpustíme máslo, vsypeme nakrájený celer, přidáme cukr, sůl a šťávu z citronu. Na mírném ohni dusíme doměkka bez podlévání vodou. Cukr zkaramelizuje, celer zhnědne, ale nesmí se připálit.
- 3Podáváme k pečenému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.