Celer smažený s uzeným masem
50 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 500gramůCeler bulvový
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceMléko polotučné
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 200gramůUzená krkovička vařená
- 1litrVoda pitná
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
57 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Oloupaný celer vložíme do vařící osolené vody a uvaříme téměř doměkka. Vyjmeme jej a vychladlý nakrájíme na 8 koleček.
- 2Na každé kolečko přiložíme plátek uzeného masa a přimáčkneme.
- 3Připravíme těstíčko smícháním vajec, mléka, lžíce oleje, mouky a soli. Porce celeru s masem namočíme v těstíčku a usmažíme po obou stranách na zbylém rozehřátém oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.