Celer smažený s uzeným masem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
57 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný celer vložíme do vařící osolené vody a uvaříme téměř doměkka. Vyjmeme jej a vychladlý nakrájíme na 8 koleček.
  • 2
    Na každé kolečko přiložíme plátek uzeného masa a přimáčkneme.
  • 3
    Připravíme těstíčko smícháním vajec, mléka, lžíce oleje, mouky a soli. Porce celeru s masem namočíme v těstíčku a usmažíme po obou stranách na zbylém rozehřátém oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.