Celer smažený v sýrovém těstíčku
40 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 400gramůCeler bulvový
- 1decilitrMléko polotučné
- 200gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1lžičkaSůl
- 80gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1litrVoda pitná
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
40 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěný celer uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Po vychladnutí jej nakrájíme na plátky.
- 2Na stejné plátky nakrájíme sýr a s plátky celeru jej spíchneme párátkem. Osolíme a namáčíme do těstíčka z vajec, mouky a mléka. Smažíme v horkém oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.