Celer zapečený se šunkou a sýrem
60 min.
Ingredience
- 1šálekHovězí vývar základní
- 200gramůCeler bulvový
- 100gramůRajčata
- 50gramůHouby čerstvé
- 10gramůMáslo čerstvé
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 40gramůSýr Eidam cihla 40%
- 100gramůŠunka dušená
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
14 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěný celer uvaříme v osolené vodě do poloměkka, vyjmeme jej a nakrájíme na plátky.
- 2Do vymazané zapékací mísy dáme vrstvu celeru a na ni vrstvu uvařených, nasekaných hub promíchaných s nasekanou šunkou a nakrájenými rajčaty. Zalijeme moukou rozmíchanou s vývarem a povařenou. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéci.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.