Celerová kaše
50 min.
Ingredience
- 200gramůCeler bulvový
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 4lžíceVíno bílé
- 1špetkaSůl
- 4lžíceMléko polotučné
- 10gramůSlanina vepřová
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
111 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
7 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěný celer uvaříme, nastrouháme a dáme na roztavenou slaninu. Podléváme hovězím vývarem.
- 2Pokrm zahustíme moukou rozmíchanou v mléce a povaříme. Nakonec přilijeme víno a trochu citronové šťávy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.