Celerová pomazánka se sardinkami
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusCeler bulvový
- 250gramůTvaroh tučný
- 50gramůMajonéza
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1kusVejce slepičí
- 200gramůSardinky v oleji
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
32 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Měkký tvaroh (nebo žervé) promícháme se sardinkami včetně oleje. Přidáme jemně nasekaný, předem uvařený celer, na kostičky nasekané, uvařené vejce, na nudličky nakrájený sýr a oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Nakonec vmícháme majonézu a vše dobře promícháme.
- 2Pomazánku podle chuti okyselíme citronovou šťávou.
- 3Podáváme na plátcích nasucho opečené veky a zdobíme nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.