Celerová pomazánka se sardinkami

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
32 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Měkký tvaroh (nebo žervé) promícháme se sardinkami včetně oleje. Přidáme jemně nasekaný, předem uvařený celer, na kostičky nasekané, uvařené vejce, na nudličky nakrájený sýr a oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Nakonec vmícháme majonézu a vše dobře promícháme.
  • 2
    Pomazánku podle chuti okyselíme citronovou šťávou.
  • 3
    Podáváme na plátcích nasucho opečené veky a zdobíme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.