Celerové hranolky

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
119 kcal
Tuky
13 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
800 mg
Cukr
915 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný celer nakrájíme na hranolky. Osolíme je a osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 5. 3. 2016
Celerové hranolky
Zkusila jsem udělat jen jednu porci, použila jsem 50 g už očistěného celeru. Ale pokud se má jednat o samostatnou přílohu, tak je to dost málo. Použila bych dvojnásobné množství. Jinak hranolky z celeru jsou moc chutné, doporučuji a dávám palec nahoru.🙂