Celerovo-jablečný salát
15 min.
Ingredience
- 0,5kusCeler bulvový
- 1kusJablka
- 0,5kusCitrony
- 1lžíceCukr krupice
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
51 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Očistíme a omyjeme celer a pokrájíme ho na nudličky, můžeme ho také nastrouhat na struhadle. Omyté jablko nakrájíme na nudličky, které lehce a opatrně promícháme s celerovými nudličkami. Mírně pocukrujeme, lehce posolíme a zakápneme šťávou vymačkanou z poloviny citronu. Hotový celerovo-jablkový salát se dobře hodí jako příloha například k pečenému vepřovému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.