Celerový nákyp
30 min.
Ingredience
- 1lžičkaPodravka
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusCeler bulvový
- 1špetkaSůl
- 5kusůMrkev kořen
- 150gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
12 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nastrouháme celer a mrkve nahrubo.
- 2Promícháme, přidáme dvě vajíčka, osolíme, přidáme podravku a dáme do vymazané mísy.
- 3Pečeme 15 minut, až se vytvoří kůrka, posypeme strouhaným sýrem a necháme pět minut zapéct.
- 4Podáváme teplý.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.