Celerový salát s ovocem a křenem
20 min.
Ingredience
- 2kusyPomeranče
- 200gramůCeler sterilovaný
- 1lžíceKřen
- 80gramůOřechy vlašské
- 2lžičkyCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 3kusyJablka
- 0,5lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
8 g
Cukr
30 g
Postup přípravy
- 1Oloupaná a jádřinců zbavená jablka nakrájíme na kostičky, pečlivě oloupané pomeranče rozdělíme na měsíčky a pokrájíme, scezený a okapaný celer pokrájíme na menší kousky, ořechy nasekáme nahrubo. Všechno vsypeme do mísy, přidáme jemně nastrouhaný křen, promícháme, zakapeme citronem, osolíme a vmícháme cukr.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.