Celerový salát s ovocem a šlehačkou
25 min.
Ingredience
- 1kusCeler bulvový
- 1kusHrušky
- 4lžičkyMajonéza
- 1lžícePetržel - nať
- 1kusSalát hlávkový
- 1šálekSmetana 33% (šlehačka)
- 2kusyJablka
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
24 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Očištěný celer, jablka a hrušku oloupeme a nakrájíme na kostičky. Hlávkový salát omyjeme, nakrájíme na nudličky a vše smícháme.
- 2Přidáme kyselou smetanu ke šlehání smíchanou s majonézou a nasekanou petrželkou a dobře promícháme.
- 3Salát rozdělíme na skleněné talířky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.