Celozrnný anýzový chléb
205 min.
Ingredience
- 300gramůMouka chlebová
- 100gramůMouka pšeničná celozrnná
- 20gramůMáslo čerstvé
- 20gramůAnýz celý
- 250mililitrůVoda pitná
- 10gramůDroždí
- 10gramůCukr krupice
- 5gramůSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
7 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nasypeme sůl, cukr, mouku, rozdrobené droždí a promícháme. Zalijeme vodou a rozpuštěným máslem, promícháme a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a stupeň opečenosti kůrky a necháme péct. Pár minut před koncem posypeme anýzem a necháme dopéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.