Celozrnný chléb s pórkem

205 min.
Evropa

Ingredience

    • 350gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 150gramůMouka pšeničná celozrnná
    • 10gramůDroždí sušené
    • 150gramůPórek
    • 40gramůLněné semínko
    • 250mililitrůVoda pitná
    • 20gramůCukr krupice
    • 5gramůSůl
    • 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
12 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek nakrájíme na kolečka a osmahneme na 1 lžíci másla. Do mísy nalijeme vodu a zbytek rozpuštěného másla, přidáme hladkou a celozrnnou mouku, cukr, sůl a lněné semínko. Promícháme, přisypeme sušené droždí a přemístíme do nádoby domácí pekárny.
  • 2
    Po zaznění signálu přidáme osmažený pórek a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.