Černá vejce sun-chua-tan
15 min.

Ingredience
- 4kusyČerná vejce
- 1lžičkaZázvor celý
- 1lžíceOcet rýžový
- 1lžíceVíno rýžové čínské
- 1kusPetržel - nať
- 1kusKapie
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
102 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
7 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
26 mg
Cukr
13 mg
Postup přípravy
- 1Z černých vajec odstraníme jílový obal, oloupeme je a očistíme.
- 2Vejce rozkrájíme na osminky a vějířovitě rozložíme na plochou mísu. Posypeme je nastrouhaným zázvorem, pokapeme octem a vínem. Ozdobíme snítkou petrželky a proužky kapie.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.