Čerstvé kořeněné brusinky naložené ve víně

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Sacharidy
86 g
Vláknina
3 g
Cukr
44 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brusinky přebereme, očistíme a důkladně propláchneme vodou. Poté je rozdělíme do sklenic střídavě s vrstvou cukru. Do každé skleničky přidáme kousek skořice, hřebíček a 1 kolečko citronu. Zalijeme vínem a zavíčkujeme.
  • 2
    Vložíme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme při teplotě 85°C po dobu 30 minut. Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném a studeném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.