Červená řepa dušená s jablky

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
9 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme cibuli, přidáme oloupanou a nahrubo nastrouhanou řepu a osolíme. Mírně podlijeme a dusíme téměř doměkka.
  • 2
    Potom přidáme nastrouhaná jablka, přisolíme a vše dodusíme.
  • 3
    Podáváme k minutkám i k vařenému hovězímu masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 9. 1. 2016
Červená řepa dušená s jablky
Řepa byla výborná. Pokapali jsme si navíc citrónem. Dcera nechtěla ani ochutnat, ale po té co jsem jí salát posypala parmazánem ho okamžitě slupla 😁.